имам един мноооооого голям проблем,ненога да използвам 33-ката за повече от 10тина км.качвам се паля ,тръгвам,возя се до тук нищо необикновено.Но,загрее ли до около 80 градуса изчезват един два цилиндъра и започва ходене по мъките,интересното е че на празен ход държи идеалните 900 но нагоре ги няма никакви.карам я на газ,но не е от газовата уредба.Някой има ли идея от какво може да е
Известие
Collapse
No announcement yet.
кола за кратки разстояния
Collapse
X
-
А на ГАЗ как е
Според мен не е от карбураторите, защото щеше да работи по-зле на студено, отколкото на топло
Преди години имах ТОЙОТА, карбуратор, която имаше същите признациПалиш на студено, работи идеално и като загрее гасне
Смених бобината (там е една, сложих от мицубиши) и се оправи
След няколко дни пак го направи
Сложих си старата, от ТОЙОТА-та. Покарах малко и пак
Накрая смених кондензатора на бобината и свършиха мъките
Оказа се, че той се бил прецакал, товарил бобината и тя изключва да подава ток. Както ми обясниха имало биметална пластина в нея и тя играела ролята на ограничител в такива моменти. Всякакви майстори тогава ми казваха, че бобината или работи или не. Накрая проблема го откри един съсед, който е бил шофьор цял живот и му се случвало такова нещо. Незнам дали и твоите бобини са на същият принцип
Питай HF_HPE
sigpic
Comment
-
Биричед ти си щото според мене ... 33 и газ =0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment